Voluntar ASPS

Alatura-te echipei noastre pentru a convinge oamenii sa faca sport pentru sanatate! Fii voluntar ASPS!

PROFILUL VOLUNTARULUI

Voluntarii ASPS trebuie sa se incadreze in urmatorului profil:

– sa iubeasca sportul, miscarea, sanatatea si buna dispozitie;

– sa aiba bune abilitati de comunicare si de organizare a timpului

– sa fie capabili de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, entuziasti, perseverenti si responsabili;

– persoane active, spontane, cu initiativa, dornici de dezvoltarea personala si invatare continua.

AVANTAJE

Activitatea de voluntariat in general, iar in mod deosebit voluntariatul pentru evenimentele sportive reprezinta un mediu excelent pentru dezvoltarea personala si interpersonala, pentru adoptarea unui stil de viata sanatos si a unei conduite active.

Activitatile la care veti lua parte vor avea loc in cadrul unei echipe de profesionisti, cu experienta in organizarea de evenimenter sportive. Astfel veti fi permament indrumati si asistati, acumuland o experienta cu adevarat utila, in functie de departamentul in care veti activa. De asemenea, fiecare voluntar va primi la finalul fiecarui eveniment o diploma de participare si o scrisoare de recomandare din partea Asociatiei Sport Pentru Sanatate, in care vor fi evidentiate activitatile la care a luat parte si competentele obtinute.

Decontam tot ce inseamna cheltuieli administrative – transport, masa, telefon, iar cu ajutorul sponsorilor nostri oferim cadouri voluntarilor, a caror activitate este astfel rasplatita si material. La finalul fiecarui eveniment organizam o petrecere pentru intreaga echipa implicata, in cadrul careia vor fi acordate premii surpriza fiecarui voluntar.

CE PRESUPUNE ACTIVITATEA DE VOLUNTARIAT

Ca si voluntar, in functie de timpul disponibil, te poti implica:
– pe termen lung, in activitatile de strangere de fonduri (sponsori etc) (8 ore/saptamana);
– pe termen mediu – timp de o luna inainte de evenimentul sportiv, in activitati de logistica, PR si de popularizare a actiunii sportive (8 ore/saptamana);
– pe durata desfasurarii evenimentelor, in activitati de informare, inscriere, indrumare si coordonare a participantilor, activitati de arbitraj etc. (6-8 ore/zi).

Suficient de mult ca sa înveti o multime de lucruri, dar suficient de putin încat sa nu interfereze cu studiile sau cu job-ul tau. Programul de 8 ore pe saptamana îl poti stabili în functie de timpul tau, fiind flexibil, iar sarcinile si activitatile fiecaruia depind atat de necesitatile noastre la momentul respectiv, cat si de aptitudinile specifice fiecarei persoane. Aceste aspecte vor fi discutate individual cu fiecare voluntar in parte.

Activitatea de voluntariat va fi precedata de o sesiune de training (general si specific, pentru fiecare pozitie in parte). Scopul acestuia este crearea unei imagini de ansamblu ale evenimentelor propriu-zise, impartirea sarcinilor pe echipe si creionarea responsabilitatilor fiecarui volunrat in cadrul echipei respective.

CE FEL DE VOLUNTARI CAUTAM

Voluntar FUNDRAISER – DEPARTAMENTUL PENTRU STRANGERE DE FONDURI

O organizatie non-profit are nevoie de puternice activitati de strangere de fonduri pentru a-si asigura supravietuirea pe termen lung si cresterea impactului creat in comunitate. Daca simti si crezi in misiunea, viziunea si valorile Asociatiei Sport Pentru Sanatate atunci acesta este locul potrivit pentru tine.

Ca si FUNDRAISER ne vei ajuta in campaniile de strangere de fonduri pentru organizarea evenimentelor noastre sportive si umanitare si pentru sustinerea a cat mai multe cauze nobile.

Responsabilitatile tale vor fi:

–          Vei propune, elabora si dezvolta strategii pentru atragerea de noi fonduri;

–          Vei reprezenta într-o maniera profesionista interesele proiectului, în relatiile cu sponsorii: vei negocia contractele,vei stabili si dezvolta o relatie profesionala cu sponsorii, vei mentine si consolida relatiile cu aceştia;

–          Vei identifica noi potentiali sponsori si parteneri, vei realiza impreuna cu managerul de proiect prezentari si vei gestiona bazele de date cu potentialii sponsori;

–          Te vei implica in campaniile de donatii, 2%, vei identifica si vei propune noi oportunitati de fundraising, precum si încheierea de parteneriate în acest scop.

Pentru ca vei sustine prezentari in fata potentialilor sponsori si vei argumenta necesitatea unei astfel de actiuni in peisajul social contemporam, ar fi bine sa:

– fii comunicativ, sociabil, hotarat;

– te simti confortabil in rolul de a solicita produse, servicii sau fonduri, argumentand necesitatea, cauza sociala si beneficiile proiectului;

– sa fii o persoana temerara, creativa si cu bune abilitati de prezentare de informatii.

Orase vizate: BUCURESTI, CONSTANTA.

Voluntarii din Bucuresti vor avea cazare gratuita in orasul Constanta pe durata desfasurarii evenimentelor.

 

Voluntar RESPONSABIL DE PR SI COMUNICARE – DEPARTAMENTUL MARKETING

Ca si RESPONSABIL DE PR SI COMUNICARE ne vei ajuta in promovarea si organizarea evenimentelor propriu-zise.

Responsabilitati:

-promovarea imaginii proiectului: contactarea mass-media pentru colaborare, stabilirea si dezvoltarea unei relatii profesionale cu partenerii media;

– realizarea de comunicate de presa, impreuna cu managerul de relatii publice;

– impartirea fluturasilor promotionali catre publicul tinta al evenimentului organizat;

– redactarea de articole cu tematica sportiva – alimentatie – stil de viata sanatos pentru situl asociatiei;

– promovarea imaginii ASPS si a sponsorilor pe parcursul desfasurarii evenimentelor.

Orasul vizat – CONSTANTA.

 

Voluntar RESPONSABIL DE EVENIMENTE SPORTIVE – DEPARTAMENTUL ORGANIZARI EVENIMENTE

Pe parcursul desfasurarii evenimentului ne vei ajuta la amenajarea locului de desfasurare al acestuia, vei gestiona o anumita activitate sportiva, vei sustine cu entuziasmul tau echipa, vei arbitra diverse competitii si vei fi deschis la interacțiunea cu participantii.

Singurul nostru criteriu de selectie este pasiunea pentru sport.

Orasul vizat – CONSTANTA.

 

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, scrieti-ne la adresa de mail office@sportpentrusanatate.ro sau folositi pagina noastra de CONTACT, in care sa introduceti informatiile solicitate. Veti fi sunat in cel mai scurt timp de coordonatorul nostru de voluntari.