Echipa noastra

Radu – Dan Andrei

Ocupatie: Presedinte, Coordonator departament Marketing & Fundraising, Constanta

Profesie: Specialist in marketing si comunicare

„Telul nostru este sa convingem oamenii sa renunte la sedentarism si sa constientizeze faptul ca binecunoscutul indemn „pentru o viata sanatoasa, faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi!” nu este numai un promo obligatoriu al posturilor de radio si televiziune, ci si un mod de viata pe care fiecare dintre noi ar fi bine sa ni-l insusim si pe care Asociatia Sport Pentru Sanatate incearca sa-l promoveze. Sport, Sanatate, Voie Buna!

 

Otilia Iancu

Ocupatie: Vicepresedinte, Coordonator de voluntari, Constanta

Profesie:Traducatoare

 „Rolul ONG-urilor este acela de a exprima cerintele oamenilor prin participarea activa a acestora la evenimente sociale de interes, avand in centrul actiunii individul, beneficiarul de drept al programelor. Numai ca in timp ce in statele europene dezvoltate si in SUA evenimentele sociale sunt la ordinea zilei, la noi proiectele se fac mai mult pe hartie. Motivele le cunoastem cu totii: lipsa fondurilor, dezinteres, neimplicare din partea autoritatilor, lipsa legislatiei in ceea ce priveste economia sociala si insuficientele facilitatii fiscale acordate sponsorilor. In domeniul educatiei fizice si al sportului, chiar nu are rost sa mai comentam… Sper din toata inima sa reusim sa schimbam ceva. Pentru sanatatea noastra, pentru viitorul copiilor nostri.”

 

Denis Ionescu

Ocupatie: Coordonator departament Organizari evenimente sportive

Profesie: Inginer

„Sportul este pasiunea mea si cred cu tarie ca miscarea ar trebui sa faca parte din viata noastra, a tuturor, indiferent de varsta, clasa sociala sau venit. Usor de spus, greu de… facut. Dar ne straduim sa fim cei mai buni. Cu ceva timp in urma, cand i-am destainuit unui prieten ca in maxim 5 ani voi fi campion national, mi-a zambit ironic. Nu au trecut decat 3 si mi-am atins telul. In aceasta noua provocare sunt sigur ca vom reusi, impreuna. Luptam. Pana la capat!”

 

Daniel Mihai

Ocupatie: voluntar

Profesie: Profesor, doctor in interpretare muzicala

„Frecventand acelasi club de fitness, l-am cunoscut pe Radu prin intermediul unui prieten comun. Am fost impresionat de insufletirea cu care acesta mi-a vorbit despre Asociatia Sport Pentru Sanatate, dar si de ceea ce face acest colectiv inimos. Chiar mi-am amintit ca am citit despre un nou sport inventat de ei, pe plaja. Mi-am oferit imediat serviciile si voi face tot ce-mi sta in putinta sa ajut ASPS-ul sa faca cat mai multe lucruri frumoase.”

 

Cristian Apolozan

Ocupatie:Voluntar

Profesie:Inginer

„Am devenit voluntar ASPS pentru ca imi place sa interactionez cu oamenii si sa le impartasesc din experienta mea in ceea ce priveste un stil de viata sanatos. Sper sa ma implic in continuare in cat mai multe proiecte si sa am oportunitatea sa transmit acest hobby al meu atat copiilor, dar si adultilor care au uitat ca sportul si alimentatia sunt conditii esentiale pentru sanatatea noastra.”

 

Florina Serban

Ocupatie: Voluntar

Studenta

„I-am cunoscut pe cei de la Asociatia Sport Pentru Sanatate in vara lui 2011, cand eram in vacanta la mare cu familia. Am participat cu totii timp de 2 saptamani la Crosul Burta Jos J pe Litoral, iar membrii ASPS ne-au cucerit cu vivacitatea si entuziasmul lor. Am devenit fanul lor, spre sfarsitul verii am prins si cateva zile de ASPS Summer Sports, iar ulterior, venind la facultate in Constanta, mi-am exprimat dorinta de a face parte din echipa lor. Raspunsul: toti iubitorii de sport sunt bineveniti in echipa noastra. Asa ca acum sunt mandra ca sunt Voluntar ASPS!”

 

Sorin Nica

Ocupatie: Voluntar

Profesie: Psiholog

„In vara lui 2011 imi facusem planuri sa merg in concediu la mare in Bulgaria. Cu cateva zile inainte, primesc un telefon de la Radu, vechiul meu prieten din studentie, care ma invita sa iau parte la un proiect sportiv, ceva nemaintalnit, spunea el. N-am stat pe ganduri, m-am urcat in masina, iar peste 9 ore (locuiesc in Oradea) eram pe plaja din Mamaia, la debutul ASPS Summer Sports. Intr-adevar, a fost ceva unic si sper sa reuseasca sa realizeze cat mai multe astfel de evenimente. Eu voi fi trup si suflet alaturi de ei. Distanta nu ne impiedica sa colaboram si de-abia astept urmatoarea convocare. Sper ca intr-o buna zi vor veni si in Oradea cu astfel de actiuni.”

 

Cristian Bumbac

Ocupatie: Voluntar

Student

„Fiind inca la liceu, am ales sa voluntariez la Asociatia Sport pentru Sanatate din dorinta de a castiga experienta pentru job-urile viitoare, sa fac mult sport si sa invat.Rezultatele am fost peste asteptari. Am imbinat munca cu distractia,am relationat cu foarte multa lume, mi-am facut noi prieteni. M-am transformat personal si m-am dezvoltat profesional. Am invatat ce este responsabilitatea unui task si cat de important este sa fii persoana potrivita la locul potrivit. Am castigat increderea lor, iar ei au castigat un prieten pentru totdeauna.”

 

Dragos Suciu

Ocupatie: Voluntar

Profesie: Economist

„Frecventand acelasi club de fitness, am vazut un tip care purta diferite tricouri, toate inscriptionate cu Asociatia Sport Pentru Sanatate. Intr-o zi, nu m-am putut abtine si l-am intrebat despre ce este vorba. Am fost impresionat de insufletirea cu care Radu mi-a vorbit despre ASPS (caci despre el este vorba, actualul meu partener de ping-pong J), dar si de ceea ce face acest colectiv inimos. Chiar mi-am amintit ca am citit despre un nou sport inventat de ei, pe plaja. De-abia astept sa-l incerc si eu. Mi-am oferit imediat serviciile si voi face tot ce-mi sta in putinta sa ajut ASPS-ul sa faca cat mai multe lucruri frumoase. Primul pas a fost facut in acest sens, impreuna demarand proiectul Cupa Sport Pentru Sanatate la Tenis de Masa, singurul singurul campionat de ping – pong judetean organizat lunar.”

 

Mihaela Carutasu

„Sunt voluntar ASPS pentru ca imi place sa sa ajut si sa ma implic in diferite proiecte pentru comunitate. As putea spune ca aceasta este… „meseria” mea de cand ma stiu: am activat la mai multe ONG-uri, iar acum conduc o organizatie inimoasa, Impreuna pentru Viitor Constanta. Cu ASPS-ul am colaborat excelent, la actiuni care au scos din casa si din clasa sute de copii si elevi. Evenimentele anuale „Voluntariat si sport pentru sanatate” stau marturie. Sper in continuare sa realizam cat mai multe astfel de proiecte impreuna!”

 

Lista este mai lunga, cu siguranta. Va multumim tuturor ca ne sunteti alaturi si va asteptam si pe voi in echipa noastra!