Enache George – campionul Ligii Challenge la Cupa Sport Pentru Sanatate la Tenis de Masa

La sfarsit de sezon septembrie 2018 – mai 2019 podiumul Ligii Challenge arata astfel:

Locul 1: Enache George – 895 puncte din 9 participari (coeficient 120)

Locul 2: Nicolae Mihai Ionut – 860 puncte din 6 participari (coeficient 143)

Locul 3: Scutaru Marius – 700 puncte din 7 participari (coeficient 140)

 

Sir Winston Churcill definea un om de succes ca fiind acela care chiar daca sufera esec dupa esec este capabil sa-si patreze entuziasmul si sa mearga mai departe pentru a-si atinge obiectivul final.

Locul 5 in decembrie 2018, ianuarie si aprilie 2019, semifinalist in septembrie, octombrie 2018 si februarie 2019, medaliat cu bronz in mai 2019 si cu argint in noiembrie 2018, Enache George a avut puterea de a o lua din nou de la capat, dupa mai multe semifinale si finale pierdute. Dar, in final, efortul sau a fost rasplatit, fiind jucatorul care la sfarsitul sezonului competitional a adunat cele mai multe puncte in clasament si a ridicat mult ravnitul trofeu de final de sezon, castigand Liga Challenge la Tenis de Masa.

La Liga Master au promovat jucatorii care au cucerit de cel putin 1 data trofeul de editie si au avut la sfarsitul sezonului un coeficient mai mare de 120 de puncte. Acestia sunt Nicolae Mihai Ionut, Scutaru Marius, Prajitura Fernando, Sarlea Marian si Matea Valentin , carora le uram mult succes la nivelul jucatorilor experimentati.

De mentionat ca Sarlea Marian ramane jucatorul cu cea mai spectaculoasa crestere dintre toti participantii de la Cupa Sport Pentru Sanatate la Tenis de Masa, reusind ca, de-a lungul unui singur sezon competitional sa promoveze de la Liga Starter (nivelul 4) la Liga Master (nivelul 2).

 

Felicitari tuturor celor 51 de jucatori care au concurat de-a lungul sezonului la Liga Challenge!

In acest sezon la Cupa Sport Pentru Sanatate au evoluat 175 de concurenti. Felicitari tuturor si va asteptam incepand cu luna septembrie la un nou sezon competitional!

Vino la masa de joc! Alege sa faci sport pentru sanatate!