Scupra Mihai castiga fara infrangere editia din luna ianuarie a Ligii Challenge si promoveaza la Liga Master

Optsprezece participanti au fost prezenti la masa de joc la prima editie a Ligii Challenge din anul 2018, cea din luna ianuarie. Acestia au fost impartiti in 4 grupe a cate 5 concurenti (absentele neanuntate a lui Romerro Sali si Carpov Robert au fost penalizate cu 20 de puncte, dar si cu achitarea unei contributii de participare duble la o eventuala viitoare participare), primii 2 clasati din fiecare grupa calificandu-se in faza eliminatorie. Din grupa A au mers mai departe Scupra Mihai si Nicolae Mihai – Ionut, din grupa B – Filisan Petrica (care a facut o figura foarte frumoasa dupa o absenta notabila din circuit) si Petre Leonard (si el cu realizari notabile, inca de la primul concurs), din grupa C – Enache George si Cojocaru Cosmin (la mare lupta cu Diaconu Craita si Azoitei Adrian – felicitari si lor pentru o prestatie excelenta!), iar din Grupa D – Vizitiu Cosmin, de asemenea debutant si Macovei Victor.

In sferturile de finala ambii jucatori calificati din grupa A au trecut de cei din grupa B, calificandu-se in semifinale: Cupra Mihai – Petre Leonard 3-0 si Nicolae Mihai-Ionut – Filisan Petrica 3-1. Lor li s-au alaturat Enache George si Vizitiu Cosmin, care au trecut de Macovei Victor, respectiv Cojocaru Cosmin (acest ultim meci chiar ca a fost pe muchie de cutit, Vizitiu avand, in final, castig de cauza cu 3-2).

In semifinale ambii combatanti ce isi vor disputa ulterior finala si-au respectat statutul si evolutiile bune de pana atunci: Enache George trece de Nicolae Mihai-Ionut  cu 3-2, in timp ce Scupra Mihai ii administreaza lui Vizitiu Cosmin un sec 3-0, ceea ce ne-a facut sa tragem concluzia ca, dupa nivelul de joc aratat pana atunci, merita promovarea la Liga Master. Ceea ce a dovedit, de fapt, si in finala, unde chiar daca George a facut un meci bun, a trebuit sa se recunoasca invins in fata lui Mihai cu 3-1 la seturi.

Asadar, la aceasta editie au urcat pe podiumul de premiere:

Locul I – Scupra Mihai (invingator chiar la prima sa participare, promovat la Liga Master)

Locul II – Enache George

Locul III – Nicolae Mihai-Ionut

Locul IV – Vizitiu Cosmin.

Felicitari tuturor! Liga Challenge chiar este o mare familie, unde sportivitatea si buna dispozitie sunt la ele acasa.

FiteXpert Constanta (Bulevardul Tomis 307, bloc 8B, scara A, apartament 04, zona Restaurant Rustic) a oferit ocupantilor primelor 2 locuri Ilie Andrei si Flaut Liviu vouchere constand intr-o sedinta GRATUITA la FITNESS prin ELECTROSTIMULARE.

In clasamentul general, alcatuit pe baza performantei jucatorilor in lunile septembrie – decembrie (asadar, s-au disputat 5 editii, ramanand de jucat inca 4 – ianuarie, februarie, martie, aprilie si mai) conduce in continuare Vasile Cristian, 275 puncte, 3 participari, fiind urmat de Enache George, 270 puncte, 3 participari si Nicolae Mihai-Ionut, 250 puncte, 3 participari, lupta pentru trofeul de sezon fiind in continuare deschisa.

Cu Liga Challenge ne vom reintalni pe 25 februarie. Sa ne revedem sanatosi!

Vino la masa de joc! Alege sa faci sport pentru sanatate!

 

 

Multumim partenerului principal al acestui eveniment sportiv pentru amatori, gazda noastra de-a lungul celor treizecisinoua de editii de pana acum, Tomis Mall (www.tomis.ro)!

Galeria foto completa de la acest eveniment sportiv poate fi vizualizata pe pagina noastra de Facebook.