CEA MAI MARE DEMONSTRATIE DE FITNESS IN AER LIBER DIN CONSTANTA

Invitatie la cea mai mare demonstratie de fitness in aer liber din Constanta
Din cauza vremii nefavorabile, cea mai mare demonstratie de fitness in aer liber din Constanta s-a amanat si va avea loc sambata, 11 iulie, incepand cu orele ora 19:00, in Piata Ovidiu. Participarea este gratuita. Sute de constanteni sunt asteptati sa ia parte la noul concept de fitness, Limitless, un program complex si complet de remodelare corporala, creat astfel incat sa ii aduca in cea mai buna forma posibila, in cel mai scurt timp. Evenimentul este organizat de Pure Jatomi Fitness Tomis, in parteneriat cu Asociatia Sport Pentru Sanatate.

…………………………………………………………………………………………….

Vino alaturi de Asociatia Sport Pentru Sanatate la cea mai mare demonstratie de fitness in aer liber,  organizata impreuna cu partenerii nostri de la Pure Jatomi Fitness Tomis! SAMBATA, 04 IULIE 2015, ORA 19:00, in PIATA OVIDIU.

Participarea la curs este GRATUITA, iar primele persoane inscrise vor primi un TRICOU personalizat PURE JATOMI FITNESS. Inscrierea se face completand formularul de participare de mai jos (toate campurile sunt obligatorii: nume, prenume, telefon, marimea tricoului).

Alege sa faci sport pentru sanatate! Love Life, Love Pure!