Maxima Asociatiei Sport Pentru Sanatate

In sfarsit, a venit primavara! Nu numai in calendar, ci primavara adevarata, cu soare din belsug, cu ciripituri de pasarele, cu renuntatul la gecile de iarna, cu multa… voie buna.

Si cum vremea de afara te imbie sa iesi la miscare, sa faci sport pentru sanatate, ne-am hotarat si noi sa petrecem mai putin timp in fata calculatorului si mai mult timp in aer liber, facand sport, alaturi de voi. Vom reveni curand cu informatii despre noile evenimente sportive pe care le vom organiza si la care va asteptam in numar cat mai mare.

Incepand de astazi, Maxima Zilei ASPS (care v-a insotit toata iarna, dandu-va motive de reflectie) devine Maxima Asociatiei Sport Pentru Sanatate. Asta inseamna ca va fi postata o data, de cel mult doua ori pe luna, iar ca si element de noutate va contine si o imagine din arhiva noastra, cat mai sugestiva pentru respectivul citat. Imagine in care veti aparea voi, cei ce a-ti ales sa participati la actiunile noastre, facand sport pentru sanatate. Sunt convins ca aceste imagini vor indemna foarte multi cititori la actiune, urmandu-ne exemplul.

Educatia este cheia care deschide usa de aur a libertatii.

(George Washington)